×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Big och Mad Lions vidare efter första dagen av Dreamhack Open Leipzig

1
Big och Mad Lions var de lag som öppnade starkast på Dreamhack Open Leipzig, och tog sig vidare till semifinalerna. Imorgon, lördag, fortsätter det med den andra dagen av gruppspelet, och vi får reda på vilka lag som ska göra Big och Mad Lions sällskap i slutspelet.
I grupp A med BIG, Renegades, Cloud9 och Virtus.pro, fick vi se Big ta initiativet direkt. Med nya spelarna Nils "k1to" Gruhne och Florian "syrsoN" Rische i laget, ser Big sannerligen ut att ha hittat rätt. I sin första match körde de över Virtus.pro med 16-8 på Inferno, för att sedan krossa Renegades med samma resultat på Nuke. Johannes "tabseN" Wodarz låg efter dessa två matcher på 1.52 rating. Renegades lyckades i sin första match slå Cloud9. Imorgon, lördag, möter Virtus.pro Cloud9 i utslagsmatchen. Vinnaren från den matchen kommer möta Renegades, i matchen om vem som går vidare till semifinal.

Grupp B var fylld av danska lag, med Heroic, MAD Lions, North och Sprout. North, nu med Mathias "MSL" Lauridsen tillbaka i laget, öppnade starkt genom att vinna 16-4 mot Sprout. Den andra matchen spelades mellan Mad Lions och Heroic, en match som dominerades och vanns av Mad Lions. I vinnarmatchen möttes North och Mad Lions. Mad Lions visade vilka som rimligtvis är Danmarks för tillfället näst bästa lag och vann med 16-10 på Mirage, och tog sig där med vidare till semifinal. Mad Lion:s Lucas "Bubzkji" Andersen är turneringens hittills bästa spelare med 1.55 i rating. Sprout möter Heroic i morgondagens utslagsmatch och kampen om att få möta North i matchen om den sista platsen i semifinalerna.



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..