×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Tittarguide: Så spelas Dreamhack Open Leipzig

1
Idag, fredag 24 januari, startar den första större CS:GO-turneringen för 2020, Dreamhack Open Leipzig. Totalt åtta lag tävlar om prispotten på 100 000 dollar och en plats i Dreamhack Masters Jönköping. Här är allt du behöver veta om turneringen.
I helgen spelas den första större turneringen i Counter-Strike: Global Offensive för 2020. Det är även det första Dreamhack Open-stoppet för året. Turneringen åker denna gången till den tyska staden Leipzig och åtta lag följer med. I prispotten finns det 100 000 dollar, men något som kanske är viktigare är en plats i Dreamhack Masters Jönköping.

Fyra lag blev inbjudna till turneringen, Virtus.pro, North, Renegades och BIG. Såsom många andra Dreamhack Open gick även en plats till en mindre turnering eller liga, denna gången den tyska ligan ESL Meisterschaft. Den platsen gick till vinnarna av ligan, Sprout. De sista tre platserna avgjordes genom kval där Heroic och MAD Lions vann de europeiska platserna och Cloud9 vann det nordamerikanska kvalet.

Upplägg och schema

Lagen är uppdelade i två stycken GSL-grupper med fyra lag i varje. Vinner man två matcher är man vidare till slutspel och om man förlorar två är man utslagen ur turneringen. Öppningsmatcherna samt vinnarmatcherna i grupperna är bäst av en karta och resterande matcherna i turneringen spelas i bäst av tre kartor.

Fredag 24 januari
Vinnarmatch grupp A
Vinnarmatch grupp B

Lördag 25 januari
Förlorarmatch grupp A
Förlorarmatch grupp A
Avgörande match grupp A
Avgörande match grupp B

Söndag 26 januari
Semifinal #1
Semifinal #2
FINAL!

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher

Sändingsteam

Dreamhack har som vanligt ett lite mindre sändningsteam för ett Open evenemang. Sändningen kommer att ledas av Faceit-profilen Freya Spiers som oftast alstrat en reporterroll. Med sig i studion har hon Christine "potter" Chi och Mathieu "Maniac" Quiquerez som setts i många av Dreamhacks produktioner. På kommentatorssidan är det också väldigt likt med kanadensarna Conner "Scrawny" Girvan och Mohan "launders" Govindasamy i ena paret samt Jacob "Pimp" Winneche och Vince "Vince" Hill i det andra.

StorbritannienFreya Spiers (Värd)

USAChristine "potter" Chi (Analytiker)
SchweizMathieu "Maniac" Quiquerez (Analytiker)

KanadaConner "Scrawny" Girvan (kommentator)
KanadaMohan "launders" Govindasamy (kommentator)
DanmarkJacob "Pimp" Winneche (kommentator)
StorbritannienVince "Vince" Hill (kommentator)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..