×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: nawwk lämnar Gamerlegion — ryktas gå till NiP

1
Det har under en längre tid ryktats om att Tim "nawwk" Jonasson kommer att lämna Gamerlegion för att ersätta Patrik "f0rest" Lindberg i Ninjas in Pyjamas. Detta är nu ännu mer troligt när den svenska AWP-spelaren har lämnat Gamerlegion. Hans plats i laget kommer troligen att fyllas av William "draken" Sundin.
Redan i november 2019 kom ryktet att Patrik "f0rest" Lindberg kommer att lämna Ninjas in Pyjamas för att återförenas med sina gamla lagkamrater under Dignitas fana. Den ryktade ersättaren har under en längre period varit den unga AWP-spelaren Tim "nawwk" Jonasson. Detta ser nu ännu mer troligt ut. Detta då nawwk officiellt lämnat Gamerlegion.

22-åringen har varit en del av Gamerlegion ända sedan de plockade upp laget som tidigare gick under namnet Uruguay. Tillsammans med laget lyckades AWP-spelaren placera sig på andraplats under Moche XL Esports 2019 och placerade sig även bra under många onlineligor. Det är hittills inte officiellt vem som kommer att ersätta nawwk men enligt tidigare uppgifter så är det William "draken" Sundin som kommer att kliva in i laget. Det är även han som har spelat med laget under den senaste tiden.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..