×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest ryktas lämna NiP — ska starta nytt lag med Xizt och friberg

1
Enligt uppgifter till Dbltap är Patrik "f0rest" Lindberg på väg att lämna Ninjas in Pyjamas. Detta för att starta ett nytt CS:GO-lag under Dignitas fana. De ryktas även att Richard "Xizt" Landström och Adam "friberg" Friberg kommer att ansluta sig till laget tillsammans med norrmannen Håkon "hellzerk" Fjærli.
Den svenska legendaren Patrik "f0rest" Lindberg kan vara på väg ut ur Ninjas in Pyjamas, den enda organisationen han har representerat i Counter-Strike: Global Offensive. Detta enligt uppgifter till Jared "DeKay" Lewis och Dbltap. Enligt dessa uppgifter kommer den svenska spelaren istället återförenas med två av sina gamla lagkamrater, Richard "Xizt" Landström och Adam "friberg" Friberg, för Dignitas.

Dignitas ska redan ha säkrat en spelare som testspela med laget, Håkon "hellzerk" Fjærli från Norge. Vem den femte spelaren kommer att bli är dock inte lika klart men andra namn så som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, William "draken" Sundin och Peppe "Peppzor" Borak ska ha varit av intresse. Både Xizt och f0rest är dock fortfarande kontrakterade till sina organisationer, Fnatic och Ninjas in Pyjamas respektive. Andra källor menar att f0rest ska vara intresserad men att Dignitas inte funnit en överenskommelse med NiP.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..