×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT tar över coachrollen i NiP — pita ute ur laget

1
Det svenska laget Ninjas in Pyjamas har gjort sin första förändring för 2020. Lagets tidigare coach Björn "THREAT" Pers har återvänt till rollen som huvudcoach. I och med detta har Faruk "Pita" Pita fått lämna laget efter två år.
I oktober 2019 återvände Björn "THREAT" Pers till Ninjas in Pyjamas. Han antog då rollen som assisterande coach med mer fokus på den analytiska delen. Efter den korta perioden med laget har THREAT nu tagit över rollen som huvudcoach i laget. Denna rollen hade tidigare THREAT mellan 2016 och 2018 innan han valde att lämna laget.

Den som får lämna laget är den personen som ersatte THREAT under 2018, Faruk "pita" Pita. Under denna perioden lyckades pita ta laget till många slutspel men det blev aldrig någon förstaplacering. De bästa turneringarna för pita i NiP blev Blast Pro Series Copenhagen 2018 och 2019 där de tog sig till final under båda turneringarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..