×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Fnatic fick revansch mot Team Liquid — Mousesports krossade EG på Nuke

1
Fnatic tog revansch på Team Liquid efter semifinalförlusten i ECS senast. Brollan och KRIMZ ledde sitt lag till en komfortabel 2-0 seger. I den andra kvartsfinalen blev tredje kartan avgörande och där krossade Mousesports motståndarna, Evil Geniuses, med 16-0.
Senast Fnatic ställdes mot Team Liquid var för knappt en vecka sedan när det Nordamerikanska laget slog ut svenskarna i semifinalen av ECS-finalerna. Under fredagens kvartsfinal i ESL Pro League möttes lagen igen och den här gången var det svenskarna med Ludvig "Brollan" Brolin och Freddy "KRiMZ" Johansson i spetsen som var det starkare laget.

Efter att ha förlorat den inledande pistolrundan på sitt kartval, Overpass, kunde Fnatic vinna åtta raka rundor. Team Liquid kom dock tillbaka starkt och när halva kartan spelats var ställningen 8-7 till det svenska laget. Som CT spelade Fnatic riktigt bra och framförallt Brollan och KRIMZ stod för flera fina insatser som rundades av med en triple kill för KRIMZ när hans lag kunde vinna kartan med 16-11.

Team Liquid lyckades inte bättre på sitt eget kartval, Inferno, där Fnatic som CT relativt komfortabelt kunde ta en ledning med 10-5 efter halvtid. På T-sidan tappade de sedan bara tre rundor och segersiffrorna skrevs till 16-8 för ett Fnatic som alltså fick en snabb revansch för semifinalförlusten senast. Härnäst väntar nu Natus Vincere i en semifinal som spelas klockan 16:00 i eftermiddag.

I den andra kvartsfinalen ställdes Evil Geniuses mot Mousesports. Där tog de sistnämnda en enkel seger på sitt kartval, Train, med siffrorna 16-6. De var också nära att säkra en 2-0 seger i bäst-av-tre mötet men Evil Geniuses kunde vinna sitt kartval, Inferno, med 19-17 efter övertid. Frågan är om det inte hade varit bättre för dem att förlora redan där för det amerikanska laget blev sedan fullständigt krossade på Nuke när Mousesports tog hem kartan med 16-0. Det Europeiska laget ställs nu mot storfavoriterna Astralis i en semfinal som spelas klockan 19:50 ikväll.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..