×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Gruppspelet färdigspelat — här är slutspelet av ESL Pro League

1
Slutspelet i ESL Pro League-finalerna inleds i eftermiddag där Fnatic går ut först när de ställs mot Team Liquid i sin kvartsfinal. Gruppspelet bjöd i övrigt på ett, som vanligt, starkt Astralis och ett nytt rekord i antal elimineringar under ordinarie tid av KRIMZ.
Fnatic fick en tuff inledning på gruppspelet när man förlorade mot Evil Geniuses i den första matchen. Laget klarade dock att säkra en slutspelsplats efter att ha vunnit samtliga matcher i lower bracket där de avslutade med en säker 2-0 seger mot 100 Thieves. För Fnatic blir kvartsfinalen en repris på semifinalen från ECS-finalerna då de ställs mot Team Liquid.

För Freddy "KRiMZ" Johansson blev matchen mot Made in Brazil lite extra minnesvärd. På Dust2, som var den andra kartan i matchen, slog han nämligen nytt rekord för antal elimineringar under ordinarie tid. Svensken lyckades fälla hela 44 motståndare vilket var fyra fler än det senaste rekordet som hölls av Nikola "NiKo" Kovač. Trots KRIMZ insats krävdes det dock en tredje avgörande karta för att Fnatic skulle ta hem segern i bäst-av-tre mötet då MIBR vann på Dust2 med 19-16 efter övertid.

Det lag som lyckades bäst i grupp A var Natus Vincere som säkrade en direktplats till semifinalen efter 2-1 mot EG i gruppfinalen. Dit hade de tagit sig genom två övertygande segrar mot först Tyloo och sedan MIBR. För det ryska laget väntar nu vinnaren av kvartsfinalen mellan Fnatic och Team Liquid. I grupp B var det inte så överraskande Astralis som knep direktplatsen till semifinalen. Laget lyckades än en gång slå Team Liquid i år, den här gången i gruppfinalen.

Det danska laget ställs i sin semifinal mot vinnaren av kvartsfinalen mellan Navi och Mousesports. De sistnämnda tog sig vidare till slutspel genom att först skicka hem Renegades och sedan ATK i lower bracketen. Slutspelet börjar klockan 16:00 i eftermiddag där Fnatic ställs mot Team Liquid i den första kvartsfinalen. 19:50 är det sedan dags för den andra kvartsfinalen mellan Evil Geniuses och Mousesports.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..