×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike

Fnatic klara för semifinal efter Brollans show

1
Efter två jämna kartor där Fnatics Ludvig "Brollan" Brolin under flera rundor blev den avgörande faktorn kunde svensklaget vinna matchen med 2-0. Det innebär att de nu ställs mot Nordamerikanska Team Liquid i semifinalen som spelas klockan 22:00 ikväll.
Efter att Ninjas in Pyjamas tidigare under kvällen blivit utslagna stod det svenska hoppet i turneringen till Fnatic. De ställdes i sin tur mot Made in Brazil, en match som Fnatic var favoriter i. Det började också bra då svenskarna kunde vinna pistolrundan på Made in Brazils kartval, Vertigo. Efter att ha gått upp till en 7-3 ledning kunde dock det brasilianska laget svara och efter att de spelat upp sig ordentligt slutade den första halvan 8-7 till Fnatic. I den andra halvan spelade Fnatic återigen mycket bra och framförallt Ludvig "Brollan" Brolin visade upp sig från sin bästa sida när de vann kartan med 16-9.

Matchen gick vidare till Fnatics kartval, Inferno, och där var det svenskarna som kunde inleda starkast. MIBR kom dock tillbaka starkt och inför den sista rundan innan halvtid var det likaläge, 7-7. I den rundan levererade Brollan CS på hög nivå när han eliminerade hela fyra motståndare och såg till att Fnatic gick till halvtidsvilan med ledning 8-7. Det brasilianska laget var dock långt ifrån slaget och på T-sidan spelade de riktigt bra och kunde ta en ledning 9-12. När Fnatic sedan tvingades till en eco-runda vid ställningen 10-13 såg det ut som att matchen skulle gå vidare till en tredje och avgörande karta.

Matchens bästa spelare, Brollan, ville dock annorlunda och med bara pistol till hands hittade han först två elimineringar för att sedan plocka upp ett vapen och säkra en tredje. Det gjorde att Fnatic kunde stjäla en runda och det blev slutet för Made in Brazil. Laget förlorade nämligen fem raka rundor efter det och Fnatic kunde ta hem segern med 16-13. Brollan stod för en total KD på 53-31 vilket innebar flest elimineringar under hela matchen och bara Freddy "KRiMZ" Johansson hade blivit eliminerad färre gånger.

Segern för Fnatic innebär att de nu är klara för semifinalen som spelas klockan 22:00 ikväll. Där möter de Nordamerikanska Team Liquid i vad som förväntas bli en riktigt spännande match. Klockan 19:00 kör den andra semifinalen mellan Astralis och Evil Geniuses igång och det finns alltså en chans för Fnatic att få revansch på Astralis som besegrade dem i den första rundan i turneringen.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..