×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Tricked vidare till final av Dreamhack Open Winter 2019

1
Nu är båda finallagen av Dreamhack Open Winter 2019 klara. Detta efter att Tricked Esports lätt vunnit mot CR4ZY med 2-0 i semifinalen. De kommer nu att ställas mot det ryska laget Forze i finalen.
Den andra semifinalen av Dreamhack Open Winter 2019 spelades mellan Tricked Esport och CR4ZY. Matchen startade på Dust2, CR4ZYs kartval. Det var dock det danska laget som startade starkast genom att vinna den inledande pistolrundan samt rundan som följde. CR4ZY hade det riktigt svårt på sin T-sida och lyckades endast få med sig fyra till sidbytet. Tricked vann nu även den andra pistolrundan och kunde snabbt efter det stänga kartan med 16-7.

Näst på tur var danskarnas egna kartval, Vertigo. CR4ZY lyckades denna gången vinna en pistolrunda samt rundan som följde men efter det vaknade Tricked till. De tappade endast tre rundor till under den första halvan och fick med sig tio rundor från sin T-sida. På CT-sidan var de ännu starkare och tappade endast en runda, 16-6 till Tricked. De kommer nu att ställas mot Forze, som vann tidigare vann motGodsent, i finalen.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..