×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Tricked säljer sitt CS:GO-lag för miljonbelopp

2
Den danska organisationen Tricked Esports har valt att sälja sitt lag i Counter-Strike: Global Offensive. Vilken organisation som laget kommer att representera nu är i skrivande stund okänt men något som står klart är att Tricked ska ha sålt laget för ett miljonbelopp.
Det danska laget Tricked Esport har under året visat sig vara ett starkt lag som sniffar på toppskiktet. De lyckades vinna V4 Future Sports Festival där lag som Mousesports och Ninjas in Pyjamas deltog. De placerades sig även på en andraplats under WePlay! Forge of Masters efter en förlust mot Godsent i finalen. På Hltv:s världsranking har de toppat på en sjuttonde plats.

Tricked har nu valt att sälja laget. Vilken organisation som har köpt det danska laget är i skrivande stund men enligt Tricked själva kommer laget nu att ta en plats i toppskiktet av esporten. Tricked skriver även själva att laget ska ha blivit köpta för ett sexsiffrigt summa i euro och enligt Dust2.dk ska priset ligga på någonstans mellan 2,4 till 3 miljoner danska kronor, alltså upp emot 4 miljoner svenska kronor.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..