×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Godsent förlorar mot Forze — utslagna ur Dreamhack Winter

1
Det sista svenskhoppet i Dreamhack Open Winter 2019 har nu fått lämna turneringen. Godsent med svenska Mikail "Maikelele" Bill lyckades inte vinna mot Forze som nu är vidare till final.
Den första semifinalen av Dreamhack Open Winter 2019 spelades mellan Godsent och Forze. Matchen började på det ryska lagets kartval, Inferno. Det var dock Godsent som vann den inledande pistolrundan samt rundan som följde. Men Forze hade en stark T-sida och lyckades få med sig åtta rundor till sidbytet. Godsent vann även den andra pistolrundan men detta visade sig inte spela någon roll. Forze kunde snabbt stänga kartan med 16-12.

Näst på tur var Godsents egna kartval, Dust2. Denna gången förlorade de pistolrundan men kunde snabbt vinna rundan som följde samt tre efter det. De fortsatte starkt på sin T-sida och fick med sig tio rundor till sidbytet. Forze vann även den andra pistolrundan men precis som i den förra halvan kunde Godsent vinna rundan som följde. Forze hade inte mycket att säga till om på sin T-sida utan Godsent vann Dust2 med 16-7.

Sista och avgörande kartan blev Nuke. Mikail "Maikelele" Bill och kompani fick en otroligt bra start på sin T-sida genom att vinna de fyra inledande rundorna i matchen. De gick även vinnande ur halvan med 8-7. De vann nu även de fyra första rundorna på sin CT-sida och kunde komma upp i en ledning på 12-7. Det var då Forze vaknade till och började vinna rundor. De vann fem raka rundor innan Godsent kunde vinna en. Det visade sig också bli den sista rundan som det europeiska laget vann, 16-13 till Forze.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..