×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tredje kvalet till Yalla! Cup nu på lördag — 50 000 kronor i prisptten

1
Lördag, 16 november, spelas det tredje kvalet till Yalla! Cup 2019. Totalt 50 000 kronor står på spel och alla kan delta. Förutom en plats i kvalfinalen finns även en prispott på över 90 000 Faceit points för varje kval.
Yalla! Cup 2019 är i full rulle. Hittills har två stycken kval spelats. Från det första kvalet fick vi se Fragleague-vinnarna Esportsadviser säkra en plats i kvalfinalen. I den andra veckan blev det Valorix Esport som blev gick vinnande. Nu på lördag, 16 november, spelas det tredje kvalet av Yalla! Cup och det finns fortfarande gott om platser.


Turneringen har en prispott på hela 50 000 kronor. Förutom detta har även varje kvalvecka en prispott på 95 000 Faceit Points. Totalt kommer åtta stycken kval att spelas där de bästa lagen tar sig vidare till kvalfinalen. Från kvalfinalen kommer fyra stycken lag att gå vidare till LAN-finalerna som spelas på Inferno Online den 19 januari.

Yalla! Cup 2019 format och datum
Yalla! Cup 2019 format och datum

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..