×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Esportsadviser vinner första kvalet av Yalla! Cup

1
Under lördagen spelades det första kvalet av Yalla! Cup. Laget som lyckades vinna blev inga mindre än vinnarna av Fragleague säsong 2, Esportsadviser. I och med detta är de vidare till kvalfinalen och säkrar även 50 000 Faceit points.
Det är nog ingen som har missat att Yalla! Cup är tillbaka med 50 000 kronor i prispotten. Under lördagen spelades det första kvalet av turneringen. På spel stod 50 000 Faceit Points till vinnaren men ännu viktigare, en plats i kvalfinalen.

Många lag som vi har sett under förra säsongen av Fragleague deltog i kvalet men det var bara ett lag som skulle få den åtråvärda platsen i kvalfinalen. Det blev inga mindre än vinnarna av Fragleague säsong 2 som tog sig hela vägen, Esportsadviser. De går nu hem med 50 000 Faceit Points och en plats i kvalfinalen. Nästa kval spelas nu på lördag, 9 november.


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..