×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

NEO ute ur Faze Clan

1
Efter en fyra månader lång period som inhoppare har Filip "Neo" Kubski nu fått lämna Faze Clan. I och med detta är laget nu nere på fyra spelare. Ett flertal spelare har redan ryktats vara i lagets sikte.
Den polska spelaren Filip "NEO" Kubski anslöt sig till Faze Clan i maj för att agera inhoppare. Han lyckades tillsammans med laget ta sig till semifinal av Dreamhack Masters Dallas 2019 och även final av Blast Pro Series Los Angeles. Laget har nu valt att släppa den polska legendaren och är nu nere på fyra spelare.

Det har redan ryktats om vilken eller vilka spelare som Faze Clan kommer att plocka upp. Bland dessa hittar vi Marcelo "coldzera" David, Aleksi "Aleksib" Virolainen och den unga talangen Helvijs "broky" Saukants. Det har även ryktats att någon av Ladislav "GuardiaN" Kovács eller Olof "olofmeister" Kajbjer kommer att få göra plats för någon av dessa spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..