×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Lettland

broky lämnar ex-Epsilon — har setts träna med Faze Clan

1
Den lettiska spelaren Helvijs "broky" Saukants har valt att lämna laget som tidigare representerade Epsilon. Den 18 år gamla spelaren har under förra veckan setts spela med Olof "olofmeister" Kajbjer och kompani i Faze Clan.
Under förra veckan läcktes en bild från en pracc mellan Faze Clan och Ninjas in Pyjamas. I Faze så var det dock två spelare som saknades, Filip "Neo" Kubski och Ladislav "GuardiaN" Kovács. En av de spelarna som istället spelade med det europeiska laget var den 18 år gamla spelaren Helvijs "broky" Saukants.

Nu har även den lettiska spelaren valt att lämna det laget han tidigare representerade, ex-Epsilon. Tillsammans med laget lyckades 18-åringen ta sig till semifinal av Charleroi Esports 2019, där föll de tillslut mot Sprout. Laget som nyligen kvalade in till MSI MGA Finals är nu nere på fyra spelare. De kommer under den närmaste tiden använda Viktor "v1c7oR" Dyankov som inhoppare.

2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..