×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Lettland

broky lämnar ex-Epsilon — har setts träna med Faze Clan

1
Den lettiska spelaren Helvijs "broky" Saukants har valt att lämna laget som tidigare representerade Epsilon. Den 18 år gamla spelaren har under förra veckan setts spela med Olof "olofmeister" Kajbjer och kompani i Faze Clan.
Under förra veckan läcktes en bild från en pracc mellan Faze Clan och Ninjas in Pyjamas. I Faze så var det dock två spelare som saknades, Filip "Neo" Kubski och Ladislav "GuardiaN" Kovács. En av de spelarna som istället spelade med det europeiska laget var den 18 år gamla spelaren Helvijs "broky" Saukants.

Nu har även den lettiska spelaren valt att lämna det laget han tidigare representerade, ex-Epsilon. Tillsammans med laget lyckades 18-åringen ta sig till semifinal av Charleroi Esports 2019, där föll de tillslut mot Sprout. Laget som nyligen kvalade in till MSI MGA Finals är nu nere på fyra spelare. De kommer under den närmaste tiden använda Viktor "v1c7oR" Dyankov som inhoppare.

2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..