×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Vitality ryktas plocka upp shox eller kioShiMa

1
Enligt uppgifter till den franska hemsidan 1pv så har Vitality, som nyligen bänkade Nathan "NBK" Schmitt, siktat in sig på två spelare. De två spelarna som det franska laget nu ryktas kolla på är Richard "shox" Papillon och Fabien "kioShiMa" Fiey.
Den franska scenen ser ut att få mycket förändringar nu efter majorn. Team Vitality har redan placerat en av sina spelare, Nathan "NBK" Schmitt, på bänken. Det har även ryktats om att Richard "shox" Papillon och Lucas "Lucky" Chastang är påväg ut ur G2 Esports. Enligt källor till den franska hemsidan 1pv så har nu Vitality siktat in sig på en av dessa spelare, shox.

Detta är dock inte den enda spelaren som det franska laget ska vara intresserade av. Även Fabien "kioShiMa" Fiey är en spelare som Vitality är intresserade av. Han har varit laglös ända sedan i mars när Cloud9 valde att släppa den rutinerade franska spelaren. Den stora skillnaden mellan de två franska spelarna är att shox är kontrakterad till G2 Esports medan kiShiMa är free agent.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..