×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Lucky och shox ryktas vara ute ur G2 Esports

1
Enligt uppgifter till den franska hemsidan 1pv så kommer det franska laget G2 Esports att göra förändringar. De som nu ryktas vara ute ur laget är den som haft sämst statistik i laget, Lucas "Lucky" Chastang, samt lagets IGL, Richard "shox" Papillon.
Starladder Berlin Major är nu över. Turneringen var fylld av oväntade händelser, många förväntade sig till exempel att G2 Esports skulle ta sig vidare till slutspel. Enligt uppgifter till 1pv så var det franska laget inte nöjda med sin prestation under majorn. 1pv rapporterar att G2 nu kommer att byta ut två av sina spelare, Lucas "Lucky" Chastang och Richard "shox" Papillon.

G2 började sin omformning av laget under november förra året. Då plockade de in Audric "JaCkz" Jug och Lucky. Det startade segt för det franska laget men när de bytte ut Alexandre "bodyy" Pianaro mot François "AmaNEk" Delaunay började de prestera bättre och bättre. De lyckades placera sig på en andraplats under ESL Pro League-finalerna samt tog sig till slutspel av både Dreamhack Masters Dallas och Intel Extreme Masters Chicago.

Två spelare ska redan ha blivit kontaktade av laget, Nemanja "huNter" Kovač och Nemanja "nexa" Isaković från CR4ZY. Organisationens VD, Antonio Meic, skrev på Twitter att han var besviken på G2:s VD, Carlos "ocelote" Rodríguez Santiago, då spelarna blivit kontaktade personligen och inte genom organisationen. Enligt 1pv så kommer dock dessa spelare vara svåra att få på grund av priset som CR4ZY kräver.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..