×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Vitality bänkar NBK

1
Det franska laget Vitality har valt att placera en av sina spelare på bänken. Den som nu blir inaktiv i laget är den kanske mest rutinerade spelaren, Nathan "NBK" Schmitt. Laget är nu nere på fyra spelare.
Trots att det franska laget lyckades ta sig till till kvartsfinal av Starladder Berlin Major har de nu valt att placera en av sina spelare, Nathan "NBK" Schmitt på bänken. Enligt 1pv ska detta bero på påfrestningar mellan NBK och de resterande spelarna i laget, detta ska ha pågått i ett par månader. Den rutinerade spelaren agerade tidigare IGL för laget men tappade även den rollen nyligen till Alex "ALEX" McMeekin.

NBK var en av spelarna som var med i laget när de grundades. Han är nu den andra spelaren som har fått lämna originallinan. Tillsammans med laget lyckades NBK vinna turneringar så som CS_Summit 4 och finalerna av ECS sjunde säsong. De placerade sig även på andraplats under ESL One Cologne 2019. De var nu, innan spelarpausen, rankade som världens näst bästa lag bakom Team Liquid.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..