×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Dreamhack bjuder in turneringsvinnare till kommande evenemang

2
Historia skrivs då Dreamhack har beslutat om att bjuda in det vinnande damlaget från Dreamhack Showdown till deras kommande Open-event i Rotterdam, Nederländerna. Dessutom kommer vinnarna av Dreamhack Open Summer att säkra en plats i Masters Malmö.
Under söndagens Dreamhack Open Summer-sändning offentliggjorde arrangörerna stora nyheter för deras kommande Open-turnering i Rotterdam, Nederländerna, samt Dreamhack Masters Malmö 2019. Då Open-evenemangen är en turnering där lag får chansen att visa vad de går för mot eliten i Counter-Strike: Global Offensive har Dreamhack bestämt sig för att ge vinnarna av damturneringen Dreamhack Showdown en direktinbjudan till Dreamhack Open Rotterdam. Detta innebär att minst ett damlag kommer att delta i turneringen som spelas mellan den 18-20 oktober.

Ytterligare nyheter avslöjar att vinnarna av den pågående Dreamhack Open Summer-turneringen också kommer att säkra en plats i en av arrangörernas kommande turneringar. Det handlar dock inte om ytterligare ett Open-event. De kommer nämligen att bli inbjudna till Dreamhack Masters Malmö 2019 som går av stapeln den första (1) oktober och utspelar sig över sex dagar. Detta innebär att det första laget kommer att stå klart för Skåne redan imorgon.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..