×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Allt du behöver veta om damturneringen Dreamhack Showdown

1
Den 5-7 juli slår Dreamhack Showdown upp dörrarna för världens åtta bästa damlag. Med 100 000 dollar i potten innebär Dreamhacks satsning att de står värd för den största damturneringen någonsin inom CS:GO-scenen.
Tillsammans med plattformen Esport-Managment och varumärket Zowie har Dreamhack offentliggjort ett nytt kapitel i sin CS:GO-satsning. Den 5-7 juli kommer världens bästa damlag att ställas mot varandra i spanska Valencia där de kommer att slåss om prispotten som ligger på hela 100 000 dollar.

The CS:GO players will have access to dedicated player support, professional event facilities, promotion and a proper prize pool, skriver Dreamhack i pressmeddelandet.

Turneringen, som går under namnet Dreamhack Showdown, vill hjälpa damportionen av scenen att växa och synas samtidigt som de vill ge damerna samma förutsättningar som herrarna gällande exempelvis prispotten. Observera att Dreamhack valt att dubbla Intel Challenge Katowice-potten, som legat på 50 000 dollar, till hela 100 000 dollar. Då WESG Female inte räknas in som en egentlig damturnering, då det väldigt sällan är lag utan stand-ins som deltar, så är Dreamhacks satsning den största av sitt slag i dagens CS:GO-scen.

Dreamhack Showdown kommer att inledas med en kvalprocess. Det europeiska samt det nordamerikanska kvalet kommer att hållas online mellan den 8-9 juni. Europeiska lag kommer att ha till och med 13:00 den 8 juni att säkra sin plats i kvalet som börjar klockan 14:00. I Asien kommer det att hållas ett LAN-event mellan den 20-23 juni där de två bästa lagen avancerar till huvudturneringen. Totalt åtta damlag kommer att avancera till Valencia, fördelningen kan du se nedan.
Europa EU inviteUSA NA invite
Europa EU qualifier #1USA NA qualifier #1
Europa EU qualifier #2USA NA qualifier #2
Världen Asia qualifier #1Världen Asia qualifier #2

Läs mer om turneringen, regler och kvalprocessen via Dreamhack Showdowns officiella webbsida.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..