×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

Tittarguide: Så spelas Dreamhack Open Summer 2019

1
Det är återigen dags för en upplaga av Dreamhack Open. Denna gången återvänder turneringen till Jönköping, närmare bestämt Elmia och Dreamhack Summer. På plats hittar vi två svensklag, Ancient och Chaos, som kommer att slåss om prispotten på 100 000 dollar.
Dreamhack Open Summer startar nu, lördag 15 juni. Turneringen som har 100 000 dollar i prispotten kommer att sträcka sig över tre dagar. På plats hittar vi två stycken svensklag, Team Ancient samt Chaos Esports Club. Dessa och sex andra lag kommer nu att inta Elmia.

I det resterande lagen hittar vi två av CS-scenens kanske mest rutinerade spelare, Wiktor "TaZ" Wojtas för Aristocracy och Ioann "Edward" Sukhariev för Winstrike Team. Vi på Fragbite är även på plats med en egen monter där vi kommer att föra intervjuer och ha tävlingar.

Upplägg och schema

De åtta deltagande lagen är uppdelade i två grupper. Båda grupperna kommer att följa ett GSL-system där om man förlorar två matcher är man ute och om man vinner två går man vidare till slutspel. Slutspelet är endast två semifinaler och en final. Alla matcher i turneringen kommer att vara bäst-av-tre förutom den första dagen där endast en karta spelas per match.

Lördag 15 juni
Grupp A vinnarmatch
Grupp B vinnarmatch

Söndag 16 juni
Grupp A elimineringsmatch
Grupp B elimineringsmatch
Grupp A avgörande match
Grupp B avgörande match

Måndag 17 juni
Semifinal #1
Semifinal #2
FINAL

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher

Prisfördelning

1. 50 000 dollar
2. 20 000 dollar
3-4. 10 000 dollar
5-6. 3 000 dollar
7-8. 2 000 dollar

Sändningsteam

Bland de som kommer att sätta ton på turneringen hittar vi ingen mindre än danska Anders Blume som oftast brukar kommentera större turneringar. Han kommer dock inte att vara själv utan får John "BLU" Mullen som stöd. Ytterligare ett kommentatorspar kommer att sätta ton på matcherna, Hugo Byron tillsammans med Harry "JustHarry" Russell.

USAMark "Boq" Wilson (Värd)

USAChristine "potter" Chi (Analytiker)
StorbritannienTom "Tombizz" Bissmire (Analytiker)

USAJohn "BLU" Mullen (Kommentator)
DanmarkAnders Blume (Kommentator)
StorbritannienHugo Byron (Kommentator)
StorbritannienHarry "JustHarry" Russell (Kommentator)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..