×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Beşiktaş och Dignitas inbjudna till Dreamhack Showdown

1
Ungefär två veckor innan kvalprocessen för Dreamhack Showdown går av stapeln har arrangörerna offentliggjort de två inbjudna lagen. Beşiktaş Esports kommer att representera Europa medan Team Dignitas Female står för den nordamerikanska sidan.
Dreamhack har under torsdagseftermiddagen offentliggjort vilka lag som blivit inbjudna till deras damturnering, Dreamhack Showdown, som kommer att ta plats mellan den 5-7 juli i spanska Valencia. Turneringen har en prispott på hela 100 000 dollar och endast två lag kommer att bli inbjudna, vilka båda nu är offentliggjorda. Från Nordamerika har Team Dignitas Female accepterat sin inbjudan medan Beşiktaş Esports, innehållande svenskorna Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran, säkrat den europeiska platsen.

Båda lagen sågs senast delta i Copenhagen Games damturnering där båda lagen slogs ut i semifinalerna, Beşiktaş i händerna på Counter Logic Gaming Red och Dignitas i Assassins. Båda lagen är dock toppande inom scenen och innehåller rutinerade spelare. I och med att de blivit inbjudna har två av de åtta turneringsplatserna blivit tagna. Återstående sex platser delas lika mellan Europa, Nordamerika och Asien där samtliga lag kommer att ta sig till Valencia via diverse kval. Läs mer om turneringen och kvalprocessen här.

Beşiktaş EsportsTeam Dignitas Female
Europa EU qualifier #1USA NA qualifier #1
Europa EU qualifier #2USA NA qualifier #2
Världen Asia qualifier #1Världen Asia qualifier #2

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..