×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Chaos ute ur Dreamhack Summer trots starkt comeback-försök

1
Svenska Chaos Esports Club är utslagna ur Dreamhack Open Summer 2019. Detta efter en 2-0-förlust mot CR4ZY. Svenskarna var dock otroligt nära på comebacks i båda kartorna.
Den första kartan mellan svenska Chaos Esports Club och CR4ZY blev på svenskarnas kartval, Dust2. Det var dock det serbiska laget som startade starkast. De lyckades vinna tio rundor medan svenskarna bara vann en. Chaos kunde dock få med sig fyra rundor till sidbytet. Där vann de pistolrundan och började nu komma tillbaka och fick matchen till 10-11. Trots de starka försöket av svenskarna så var det CR4ZY som gick vinnande ur matchen med 16-12.

Matchen gick nu över till serbernas kartval, Mirage.Chaos lyckades vinna pistolrundan men efter det tog återigen CR4ZY kommando över matchen genom att vinna sju raka rundor. De fick tillslut med sig 9 rundor till sidbytet. Chaos vann även den andra pistolrundan men denna gången kunde de vinna rundan efter och fyra de fyra rundorna därpå. Efter det var det dock CR4ZY som återtog kommandot, de kunde tillslut vinna matchen med 16-13.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..