×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Esportsadviser plockar upp ZER

1
Det svenska laget Esportsadviser har redan nu hittat en sista spelare till laget. Detta efter de valt att inte förnya kontraket med Alex "PALM1" Palm. Spelaren som kliver är den före detta Wildfire-spelaren Hugo "ZER" Halvorsen.
Tidigare i veckan kom nyheten att Esportsadviser valt att avsluta kontrakt med sin AWP-stjärna Alex "PALM1" Palm. Enligt organisation själva var detta på grund av att PALM1 inte var nöjd med kontraktet som erbjöds. Spelaren pekade dock på dispyter inom laget. Detta trots att PALM1 spelat otroligt bra för laget under den senaste tiden.

Laget har redan nu hittat en spelare att fylla spelarens skor. In i laget kliver den före detta Wildfire Gaming-spelaren Hugo "ZER" Halvorsen. Tillsammans med laget lyckades de placera sig på en fjärdeplats i Fragleague samt en andraplats i Elitserien. Innan Wildfire har 23-åringen spelat i lag såsom Paperplanes och Flow. Tillsammans med Flow representerade svensken Sverige i IESF World Championship 2018 där de placerade sig på en andraplats.



Artikelbild: IESF

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..