×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

PALM1 ute ur Esportsadviser

1
Esportsadviser har fått en riktigt stark start på sommaren med vinst i både Fragleague och Elitserien. Laget väljer nu trots detta att byta ut deras AWP-spelare, Alex "PALM1" Palm. Detta efter en kontraktdisbyt med organisationen.
Alex "PALM1" Palm har fångat många blickar under den senaste tiden. Den svenska AWP-spelaren har tillsammans med laget Esportsadviser vunnit Fragleague för andra säsongen på rad samt även vunnit Svenska Elitserien, där spelaren också blev utnämnd till MVP. Organisationen har trots detta valt att släppa PALM1 från laget.

Organisationen själva släppte under måndagen en Twittlonger där de beskriver varför de valde att släppa spelaren. De pekar där på att PALM1 inte var nöjd med kontraktet som erbjöds. PALM1 valde även att skriva en egen Twittlonger. Han skriver där att han fortfarande var sugen på att spela med laget men att de andra spelarna ansåg att det var för mycket dispyter.Artikelbild: Alex "PALM1" Palm

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..