×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

Neo tar plats i Faze Clan — AdreN ute

2
Under måndagseftermiddagen har Faze Clan offentliggjort att de säkrat Filip "Neo" Kubski under sina vingar. Den polska veteranen ersätter nu Dauren "AdreN" Kystaubayev i lagets startfemma.
Faze Clan offentliggjorde under måndagseftermiddagen att de plockat upp Filip "Neo" Kubski. Den polska spelaren kommer att ersätta Dauren "AdreN" Kystaubayev, vars tid i startfemman inte var speciellt lång då han endast var en del av Faze i ungefär fem månader. Under denna tid hjälpte han laget till två titlar, Eleague CS:GO Invitational 2019 samt Blast Pro Series Miami.

Neo kommer senast från Virtus.pro där han varit placerad på bänken sedan december förra året. Sedan dess har han dock spelat ett antal turneringar och kval med olika mixlag samt agerat inhoppare för Heroic. Enligt Faze Clan kommer han att provspela för laget, men hur lång tid han har på sig att visa vad han går för är ännu oklart. Vad som dock står klart är att han kommer att ta ledarrollen med start redan ikväll då Faze möter Virtus.pro i ECS Season 7 Europes fjärde vecka.

2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..