×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Neo hoppar in för Heroic — AcilioN bänkad

1
Heroic har offentliggjort att de har valt att bänka Asger "AcilioN" Larsen. För att fylla ut den danska ledarens skor så kommer den polska legendaren Filip "Neo" Kubski att hoppa in för laget.
Danska Heroic har offentliggjort att de har valt att bänka Asger "AcilioN" Larsen. Den danska spelaren har varit en del av laget sedan juli 2017 när han tog platsen från Ruben "RUBINO" Villarroel. Tillsammans med laget plockade han hem Toyota Masters i November. Han kommer nu att få sitta på bänken tills annan information ges.

För att fylla ut danskens skor så kommer den före detta Virtus.pro-spelaren Filip "NEO" Kubski. Den polska legendaren kommer att spela tillsammans med laget för minst ECS Season 7 Europe Pinnacle Cup. Han hoppar in i laget med bra timing då Daniel "mertz" Mertz återvänder till laget efter en sjukdom.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..