×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

AdreN hoppar in för Faze Clan — YNk skriver på som coach

2
Faze Clan har nu hittat sin femte spelare för IEM Katowice. Den som stiger in i laget tills majorn är slut blir den kazakstanska spelaren Dauren "AdreN" Kystaubayev. I samma veva plockar de även in en ny coach, Janko "YNk" Paunovic.
Faze Clan gick innan jul ut med att de har valt att bänka Finn "karrigan" Andersen. Den som fyller danskens plats blir ingen mindre än Dauren "AdreN" Kystaubayev. Den kazakstanska spelaren kommer att spela med laget fram till IEM Katowice, årets första Major. Veteranen som gjorde ett namn för sig själv redan under 1.6-tiden med k23 sågs senast spela för Gambit Esports som han vann en Major med 2017.

Faze Clan gick för några dagar sedan ut med att deras svenska coach Robert "RobbaN" Dahlström valt att stiga ner från coach-rollen. Svensken kommer fortsätta att arbeta med organisationen men inte som coach. Den som kliver in i svenskens ställe blir istället Janko "YNk" Paunović. Den serbiska före detta spelaren och analytikern gjorde sitt första coach-jobb för Made in Brazil under 2018 men fick lämna laget i plats för Wilton "Zews" Prado.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..