×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ancient ryktas bilda nytt lag med Plopski och disco doplan

1
Andreas "znajder" Lindberg och Markus "pronax" Wallsten ryktas fortsätta med Ancients. Enligt uppgifter till 1pv så spelar de två före detta Fnatic-spelarna tillsammans med Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, Joakim "disco doplan" Gidetun och Denis "grux-" Gutaj.
Under dagen kom det ut att Team Ancient har splittrats. De två rutinerade spelarna i laget, Markus "pronax" Wallsten och Andreas "znajder" Lindberg, ryktas dock fortsätta med projektet tillsammans med ett nytt lag. Enligt uppgifter till 1pv så har de två spelarna hittat tre nya spelare till laget.

Enligt uppgifterna så kommer Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, Denis "grux-" Gutaj och Joakim "disco doplan" Gidetun att kliva in i laget. Plopski har under den senaste tiden setts spela med X6tence Galaxy, som han fortfarande är kontrakterad till, men laget splittrades. Medan grux och disco doplan båda spelade för Red Reserve innan de lade ner sitt CS:GO-lag.

Enligt 1fr kommer laget inte gå ut med något officiellt uttalade kring detta men de kommer ses spela tillsammans i olika ligor och turneringar som Loot.bet och BYOC-kvalet för Copenhagen Games. Om ryktena stämmer så kommer Ancient att se ut på följande sätt.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..