×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

X6tence Galaxy splittras — endast Plopski och nawwk kvar i organisationen

1
Det svenska laget X6tence Galaxy har nu endast två spelare kvar, Tim "nawwk" Jonasson och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. De resterande tre spelarna samt coachen Alexander "rdl" Redl har blivit släppta från organisationen.
André "BARBARR" Möller, Gustav "ZINKEN" Björk, Linus "Bååten" Andersson samt coachen Alexander "rdl" Redl är inte längre en del av X6tence Galaxy. Anledningen ska enligt den spanska organisationen vara att vissa i laget inte tyckte att Bååten och ZINKEN spelade tillräckligt bra. Detta kan också vara anledningen till att både Alfred "RuStY" Karlsson och Fredrik "freddieb" Buö har setts spela med laget.

Det svenska laget hade ett starkt slut på 2018 med en semifinalplats på Dreamhack Winter. De lyckades vinna mot både LDLC och Complexity Gaming i gruppen för att senare förlora mot Bravado i semifinalen. Nu står endast två spelare kvar i laget, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Tim "nawwk" Jonasson. Om de resterande spelarna kommer att fortsätta spela med varandra är i skrivande stund okänt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..