×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Team Ancient splittras — efter mindre än två månader

1
Svenska laget Team Ancient har valt att gå skilda vägar. Markus "pronax" Wallsten och kompani startade projektet i slutet av februari och har nu, efter mindre än två månader tillsammans, splittrats.
Det blev inte en lång historia för Team Ancient. Den svenska femman började spela tillsammans den 21 februari i år men har nu, efter mindre än två månader, gått skilda vägar. Detta skriver både Rasmus "kreaz" Johansson och Robin "robiin" Sjögren i inlägg på Twitter.

Laget har under sin korta tid tillsammans inte hunnit spela en enda officiell match. De skulle delta i Gameagents League men detta har nu fallit igenom. Om några av spelarna fortsätter spelar tillsammans är i skrivande stund okänt men både robiin och kreaz säger i alla fall att de söker nya lag. Följande spelare var en del av Team Ancient.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..