×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Visumproblem löst — CeRq kommer att delta i Starseries

2
Under gårdagen meddelade NRG Esports att deras spelare Tsvetelin "CeRq" Dimitrov inte blev insläppt i Kina. Detta problemet har nu blivit löst och bulgaren kommer att delta under Starseries i-League Season 7 i Shanghai, Kina.
I helgen startar Starseries i-League Season 7 i Shanghai, Kina. Totalt 16 lag kommer att delta i turneringen som har en prispott på 500 000 dollar. Ett av de lagen är det nordamerikanska NRG Esports. Det var dock inte säkert att laget skulle bli fulltaligt. Detta på grund av att den bulgariska spelaren Cvetelin "CeRq" Dimitrov inte blev insläppt i kina.

NRG har nu meddelat via Twitter att detta problemet är löst och att CeRq kommer att ansluta sig till laget i Kina. De ställs i sin första match mot danska North. Detta är även en av de första matcherna som spelas i turneringen.


Artikelbild: Sportmonks

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..