×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

CeRq får inte komma in i Kina — NRG riskerar att missa Starseries

1
NRG Esports har offentliggjort via Twitter att deras spelare Tsvetelin "CeRq" Dimitrov just nu inte tillåts in i Kina. Detta gör att det nordamerikanska laget kan komma att missa Starseries i-League Season 7.
Den bulgariska spelaren Cvetelin "CeRq" Dimitrov får just nu inte resa till Kina. Detta har NRG Esports offentliggjort via Twitter. Detta gör att det nordamerikanska laget kan missa Starseries i-League Season 7. NRG meddelar att om CeRq inte blir insläppt i landet i morgon kommer de antingen att få spela med sin coach, Chet "ImAPet" Singh, eller ta in en inhoppare som har ett kinesiskt visum.

I skrivande stund sitter CeRq fast i San Jose, USA, tillsammans med ImAPet som har valt att stanna med spelaren för tillfället. Om NRG lyckas lösa sina problem kommer de att ställas mot North i den första omgången av den 16 lag stora turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..