×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Svenskt derby i första Starseries-omgången — här är matcherna

1
Det vankas svenskt derby i Shanghai, Kina, då Fnatic ställs mot Ninjas in Pyjamas i den första omgången av Starseries i-League Season 7. Faze Clan möter Pain Gaming.
De inledande matcherna under Starseries i-League CS:GO sjunde säsong har blivit dragna och det står ett svenskt derby på kartan i den första omgången. Klockan 10:00 under lördagen kommer Fnatic ställas mot landsmännen Ninjas in Pyjamas i en serie på upp till tre kartor. Ytterligare svenskt finnes i Faze Clan som möter Pain Gaming i sin första match.

Flera av lagen reser direkt till Shanghai, Kina, från Blast Pro Series São Paulo som avslutades i söndags. Vinnarlaget ur den turneringen, Astralis, kommer dock inte att ta plats i Kina. Detta ger de deltagande lagen en klar fördel, då de inte måste ta sig förbi världens nuvarande bästa lag i jakten på Starseries-titeln.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..