×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Mousesports ryktas nära kontrakt med karrigan

1
Det ser ut som att Finn "karrigan" Andersen är på väg att finna ett nytt hem i Mousesports. Källor menar att organisationen är nära en deal med Faze Clan kring den danska spelaren.
Enligt Jarek "DeKay" Lewis är Finn "karrigan" Andersen nära ett kontrakt med Mousesports. Den danska spelaren är fortfarande under kontrakt med Faze Clan, men enligt källor ska organisationerna vara nära en förflyttning. Mousesports var dock inte den enda organisationen som ville plocka upp Faze Clans tidigare IGL, bland intressenterna fanns även Envy som karrigan lånades till under IEM Katowice Americas Minor. Det ska dock vara Mousesports som hållt sig kvar längst i diskussionen om spelarens förflyttning.

Om karrigan skulle komma att skriva på för Mousesports skulle detta inte vara första gången han representerar organisationen. Han spelade nämligen för Mousesports under 1.6-tiden, mellan 2010 och 2012, innan han hamnade under Fnatics fana. Han återvände under ett halvårs tid efter sin stint med Fnatic. Plockar Mousesports upp karrigan innebär detta att de fortfarande har en plats att fylla, då de placerade Chris "chrisJ" de Jong samt Martin "STYKO" Styk på bänken förra månaden, alternativt att de tar tillbaka en av sina bänkade spelare till den aktiva linan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..