×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Wildfire Gaming plockar upp Tradigt

1
Den brittiska organisationen Wildfire Gaming har kontrakterat en helsvensk femma, tidigare Tradigt, inför den kommande CS:GO-säsongen.
Förra veckan stod det klart att Tradigt skulle få lov att byta namn efter att de säkrats upp av organisationen Wildfire Gaming, tidigare Elemental Gaming. Den helsvenska femman har under en längre tid spelat under namnet Tradigt när de deltagit i Fragleagues högstadivision samt Svenska Elitserien.

Laget består av den tidigare Torpedo Gaming-spelaren William "tease" Sid, Hugo "ZER" Halvorsen som tidigare spelat för Paperplanes samt Kepsilon-spelaren Anton "Sapec" Palmgren. Laget avrundas med hjälp av Sebastian "k0mplex" Rolski och Sebastian "Sebwel" Wellmar.


2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..