×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

suNny ryktas till Cloud9 — ska ersätta Zellsis

1
Det ser ut som att Cloud9 är nära att avrunda sin startfemma. Källor menar att Mousesports Miikka "suNny" Kemppi kan vara på väg till den nordamerikanska organisationen vilket skulle göra laget mer europeiskt än amerikanskt.
Efter ett omtumlande IEM Katowice ryktas Cloud9 ha ögonen på Miikka "suNny" Kemppi, enligt hltv.org. Den finska spelaren ska, om ryktena visar sig sanna, ersätta Jordan "Zellsis" Montemurro som nyligen fick lov att lämna lagets startfemma. Källor menar att Cloud9 är i diskussion med Mousesports gällande en förflyttning, vilket skulle innebära att suNnys nuvarande organisation skulle komma att falla ner på endast två spelare i dess aktiva lina.

Cloud9 är just nu nere på fyra spelare efter att de valde att släppa Zellsis från sin testperiod. Den nordamerikanska organisationen har nyligen även tagit tillbaka Maikil "Golden" Selim samtligt som Robin "flusha" Rönnquist offentliggjorde att han tar en paus från spelandet. suNny sägs vara högst upp på listan över spelare som kan fylla det nuvarande tomrummet efter att han under 2018 lyckades ta Mousesports till nya höjder genom ett enormt krafttag vilket ledde till flera turneringsvinster under det gångna året.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..