×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Faze Clan vill sälja karrigan — för 150 000 dollar

2
Enligt källor vill Faze Clan ha ungefär 150 000 dollar för sin tidigare IGL Finn "karrigan" Andersen. Bland intressenterna finns Envy, som hoppas säkra spelaren på permanent basis.
Efter lite mer än två år som en del av Faze Clans startfemma hamnade Finn "karrigan" Andersen i december 2018 på bänken. Under två månaders tid agerade den danska spelaren inhoppare för Envy, ett lag han hjälpte till en tredjeplats i den amerikanska minorn. Laget föll dessvärre till en sistaplats under tredjeplats play-in-portionen av IEM Katowice 2019. Efter sin tid under Envys fana hamnade han åter på Faze Clans avbytarbänk.

Var hamnar karrigan nu? Ryktena, och möjligheterna, är många för den danska IGL:en. Bland de lag som ser ut att behöva spelarens expertis finnes Optic Gaming, som inte presterat på topp under senare tid, samt Mousesports som nyligen släppte sin IGL Chris "chrisJ" de Jong. Även Envy verkar intresserade av att säkra spelaren på permanent basis. Var karrigan hamnar är ännu oklart, men enligt dextero.com vill Faze ha 150 000 dollar för honom. Detta är en väldigt låg summa jämfört med vad Faze sägs ha betalat för sin stjärnspelare Nikola "NiKo" Kovač, som ryktas kostat organisationen ungefär 500 000 dollar efter förhandling med Mousesports.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..