×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

STYKO och chrisJ ute ur Mousesports

1
Mousesports är nere på tre spelare. Laget har efter sitt misslyckande under den europeiska minorn valt att släppa Chris "chrisJ" de Jong och Martin "STYKO" Styk. Även deras coach, Sergey "lmbt" Bezhanov, kommer att bytas ut.
Den tyska organisationen har via Twitter offentliggjort att de väljer att släppa Chris "chrisJ" de Jong och Martin "STYKO" Styk. Organisationen nämner i sitt uttalande lagets dåliga prestation under den europeiska minorn. Även lagets coach Sergey "LMBT" Bezhanov har fått lämna den aktiva linan. Trots att det europeiska laget hade ett relativt bra 2018 väljer de nu att bygga om sitt lag runt de tre stjärnspelarna Miikka "suNny" Kemppi, Robin "ropz" Kool och Tomáš "oskar" Šťastný.

chrisJ har varit en del av organisationen sedan 2013, hela fem år, men satt under en tid på bänken under 2017 fram tills att Nikola "NiKo" Kovač lämnade laget för Faze Clan. Även STYKO fick under en tid sitta på bänken när laget valde att ta in Janusz "Snax" Pogorzelski men var återigen en del av den aktiva linan efter en kort tid.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..