×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Faze Clan bänkar karrigan

1
Finn ”karrigan” Andersen har under söndagsförmiddagen offentliggjort att han blivit bänkad från Faze Clans startfemma. Han uppmanar organisationer som är intresserade av honom att kontakta Faze.
Efter bristande resultat har Faze Clan valt att göra förändringar i startfemman. Ut går lagkaptenen Finn "karrigan" Andersen, som under söndagen offentliggjorde att han blivit bänkad via Twitter. I samband med nyheterna söker sig den danska spelaren vidare och uppmanar intresserade organisationer att kontakta Faze Clan kring hans kontrakt. Ett längre uttalande är utlovat från spelaren, men har i skrivande stund inte publicerats från varken karrigan eller Faze Clan.

karrigan har varit en del av Faze Clan sedan oktober 2016 och har under denna tid hjälpt laget till vinst under bland annat Starseries i-league CS:GO Season 3 samt IEM Sydney 2018. Han var även en viktig del av lagets väg till majorfinal under Eleague Major Boston tidigare i år. Senast sågs han spela under helgens Blast Pro Series Lisabon där laget slutade på en sjätteplats. Tidigare under säsongen tog Nikola "NiKo" Kovač över rollen som IGL för laget, vilket placerade karrigan i en position som enbart rifler.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..