×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

karrigan lämnar Envy

1
Envy lyckades inte ta sig vidare till IEM Sydney och därmed har Finn "karrigan" Andersen valt att lämna organisationen. Dansken som endast var på lån till Envy letar nu efter ett nytt lag.
I december valde Faze Clan att bänka Finn "karrigan" Andersen. Den danska spelaren valde då att hoppa in för det amerikanska laget Envy för den amerikanska minorn och IEM Sydney-kvalet. Laget lyckades inte ta sig vidare till majorn och inte heller till IEM Sydney. karrigan har nu valt att avsluta sitt lån till organisationen.

Vart dansken tar vidare härnäst är svårt att säga men många har pekat på Mousesports. karrigan spelade tillsammans med den tyska organisationen under en längre period i 1.6 och hoppade även in för dem i CS:GO i två månader under 2014. Denna möjlighet förstärktes lite under gårdagen när Mousesports la ut en "TBT" på Twitter när karrigan spelade tillsammans med laget under ESWC 2011.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..