×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Astralis första laget till slutspel — BIG utslagna

2
Trots en otrolig comeback under den första kartan från Renegades så är det Astralis som blir det första laget till slutspelet. Samtidigt så spelades matchen mellan ENCE och BIG. Det finska laget lyckades vinna matchen och därmed slå ut BIG från majorn.
Intel Extreme Masters har nu fått sitt första lag till slutspel. Föga förvånande så är det danska Astralis som lyckades att ta sig vidare. De ställdes i sin 2-0-match mot Renegades. Första kartan blev Australiensarnas val, Mirage. Detta syntes dock inte i starten. Astralis dominerade den första halvan och fick med sig 12 rundor i sidbytet. Trots en vunnen pistolrunda av Renegades så lyckades Astralis snabbt få matchen till 14-5. Det var då som australiensarna vaknade. De vann runda på runda och helt plötsligt hade dom ledningen i matchen med 15-14. Astralis lyckades dock tvinga kartan till övertid. Detta visade sig vara förgäves då Renegades vann kartan med 19-17.

Matchen fortsatte nu över till danskarna kartval, Nuke. De startade återigen starkt men det var Renegades som gick vinnande ur halvan med 9-6. När lagen bytta sida var det dock inte mycket till match längre. Astralis tog tio raka rundor för att vinna kartan med 16-9. Den sista kartan, Inferno, började likt den första. Denna gången fick Astralis med sig 13 rundor till sidbytet. Denna gången blev det dock ingen comeback för det australiensiska laget utan Astralis säkrade sin plats i slutspelet med 16-2.


Samtidigt så spelades elimineringsmatchen mellan BIG och ENCE Esports. Matchen började på tyskarnas kartval, Dust2. Detta blev väldigt tydligt då de tog åtta raka rundor innan ENCE lyckades skrapa ihop fem rundor på sin CT-sida. Dessa var också de enda rundorna de fick då BIG vann kartan med 16-5. Matchen gick nu över till Train och återigen var det BIG som startade starkast. De tog sju raka rundor men trots det var det ENCE som vann halvan med 8-7. BIG vände dock om matchen igen och fick den snabbt till 14-10. Då tog ENCE sig i kragen och vann de sista sex rundorna för att skicka matchen till en tredje och sista karta.

Den sista kartan blev Overpass. Denna gången var det äntligen finnarnas tur att få den bra starten. De började med att ta sex raka rundor och fick tillslut med sig 11 rundor i sidbytet. BIG vann pistolrundan och såg ut att börja komma tillbaka lite i matchen. Så blev dock inte fallet utan ENCE skickade hem BIG med 16-10.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..