×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Ex6TenZ officiellt ute ur G2 Esports

1
Den belgiska spelaren Kevin "Ex6TenZ" Droolans är nu officiellt ute ur G2 Esports. Belgaren har suttit på bänken för laget sedan november förra året när laget istället valde att ta in Audric "JaCkz" Jug Lucas "Lucky" Chastang från 3DMAX.
Kévin "Ex6TenZ" Droolans blev inte en långvarig medlem i G2 Esports. Han anslöt sig till laget i juni 2018 men blev bänkad när laget istället valde att ta in Audric "JACKZ" Jug och Lucas "Lucky" Chastang från 3DMAX. Nu är han officiellt ute ur laget.

Han har själv meddelat att han är villig att ansluta sig till internationellt lag och under ett tag ryktades det att han och Adil "ScreaM" Benrlitom var på väg att bilda ett nytt lag tillsammans med Adil "ScreaM" Benrlitom. Den belgiska spelaren har dock inte spelat en officiell match sedan ESL Pro League Season 8 Finals.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..