×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

G2 plockar upp JaCkz och Lucky — Ex6TenZ och SmithZz bänkade

1
Den franska duon Kévin "Ex6TenZ" Droolans och Edouard "SmithZz" Dubourdeaux har blivit bänkade från G2. De som fyller deras skor blir de tidigare 3DMAX-spelarna Audric "JaCkz" Jug och Lucas "Lucky" Chastang.
G2 Esports plockade i juni upp den rutinerade spelledaren Kévin "Ex6TenZ" Droolans in i laget, samtidigt som de tog sin dåvarande coach, Edouard "SmithZz" Dubourdeaux, som spelare. Resultaten har dock inte gått som planerat för det franska laget. De placerade sig på en 9-11 plats under den senaste majron och säkrade sig en plats under Challenger Stage för IEM Katowice men efter det har det bara gått sämre.

De som fyller platserna blir 3DMAX-duon Audric "JACKZ" Jug och Lucas "Lucky" Chastang. De två franska spelarna har lyckats överaska många under de senaste månaderna. De tog sig dels till Minorn för den senaste majorn samt tog sig till final i ESEA MDL League där de skulle varit med och kämpat om en plats i nästa säsongs ESL Pro League. Den nya G2-linan kommer vi redan få se spela i helgen under Dreamhack Winter.




Artikelbild: Aurélien Mignerat/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..