×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Ex6TenZ och ScreaM ryktas bilda nytt lag

1
Enligt rapporter till VPEsports så är det belgiska paret, Kevin "Ex6Tenz" Droolans och Adil "ScreaM" Benrlitom, påväg att forma ett nytt lag. Vilka de resterande spelarna kommer att vara är hittills okänt.
VPEsports rapporterande under tisdagen att den belgiska duon, Adil "ScreaM" Benrlitom och Kévin "Ex6TenZ" Droolans, håller på att forma ett nytt lag. Ryktet kommer ifrån ett flertal källor som står nära spelarna. Vilka de tre resterande spelarna kommer att vara är hittills okänt men det har ryktats om att David "devoduvek" Dobrosavljevic är med i samtalet.

Två andra franska spelare som just nu står utan lag är François "AmaNEk" Delaunay som lämnade LDLC under förra veckan samt Vincent "Happy" Schopenhauer som blev bänkad av Team Vitality i slutet av december. Det har även ryktats om att de sista spelarna kommer vara från något annat europeiskt land.

ScreaM står just nu utanför något kontrakt och har under senaste tiden setts spela i olika internationella mixar, till exempel NoChance med Mikail "Maikelele" Bill som han lämnade under tisdagen. Kévin "Ex6TenZ" Droolans å andra sidan är fortfarande kontrakterad till G2 Esports men där har han suttit på bänken sedan slutet av november när laget istället plockade in Audric "JaCkz" Jug och Lucas "Lucky" Chastang.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..