×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sverigekollen: Dubbelt derby mellan Red Reserve och Chaos

1
Under dagen spelas tre stycken svenskmatcher. Två av de matcherna spelas mellan Red Reserve och Chaos, den ena i LOOT.BET Season 1 och den andra i MDL. Senare under kvällen spelar även X6tence Galaxy en match mot finska HAVU.
Dagens första svenskmatch startar redan klockan 14:00. Det är ett derby mellan de Chaos Esports Club och Red Reserve i LOOT.BET Season 1. Laget som ligger bäst till i ligan av de två lagen är Chaos som just nu ligger på en fjärdeplats. Red Reserve å andra sidan ligger sjätteplats men de har spelat två matcher mindre än Chaos. Vilka som Red Reserve kommer att spela med i matchen är rätt så osäkert då de endast har två spelare kvar i laget.


Den andra matchen för dagen blir ett returmöte mellan Red Reserve och Chaos, denna gången i MDL. Inget av lagen ligger så bra till i ligan. Red Reserve ligger just nu på en elfteplats, tre platser under slutspelssträcket. Chaos ligger dock ännu sämre till. De ligger just nu på plats 15.


I den sista svenskmatchen för dagen får vi äntligen se ett annat svensklag spela, X6tence Galaxy. De ställs mot finska HAVU Gaming i LOOT.BET Season 1. Där ligger faktiskt X6tence Galaxy sämre till än alla de svenska lagen i ligan, till och med sämre til än alla lagen i ligan då de ligger på en sistaplats. Precis över dem ligger dock dagens motstånd, HAVU.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..