×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

hampus lämnar Red Reserve

1
Red Reserve står nu med endast två spelare kvar. Hampus "hampus" Poser sitter inte längre på bänken utan har lämnat laget.
Under förra veckan lämnade en av två bänkade spelarna i Red Reserve laget, Joakim "disco doplan" Gidetun. Han nämnde i en tweet att organisationen inte uppfyllde sin del av kontraktet. Nu har även den andra bänkade spelaren lämnat laget, Hampus "hampus" Poser.

Den 20 år gamla svensken har suttit på bänken för laget i ungefär en månad, sedan de kickade Fredrik "freddieb" Buö ur laget, men har under den tiden setts spela mycket med laget. hampus har spelat med laget sedan slutet av 2017 när de fortfarande spelade för Godsent. Svensken som nu står utan lag men har setts spela med Passions tillsammans med spelare som Kevin "HS" Tarn och Alfred "RuStY" Karlsson.Artikelbild: DreamHack/Adela Sznajder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..