×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GeT_RiGhT bland Forbes mest inflytelserika personer 2019

1
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund är en av de 30 personer som tar plats i Forbes 30 under 30 europeiska lista för sport och spel. En lista som listar de inflytelserika personerna under 30 år. Med på listan hittas ett flertal kända ansikten inom esporten och ett antal svenskar. Martin "Rekkles" Larsson och Adam "Armada" Lindgren är också med på listan.
Varje år släpper Forbes en lista på de mest inflytelserika personerna under 30. Det finns olika kategorier och en av dem är "Sport & Games". I den europeiska listan går det att se många stora sportprofiler som till exempel fransmanen N'Golo Kanté som spelar för Chelsea FC. Men de finns även ett stort gäng personer från esportens värld. Från Counter-Strike: Global Offensive hittar vi en svensk. Christopher "GeT_RiGhT" Alesund från Ninjas in Pyjamas. Även Faze Clan-spelaren Ladislav "GuardiaN" Kovács tar plats i listan.

Även ett par League of Legends-profiler går att se i listan. Och där hittar vi ännu en svensk, Fnatic-spelaren Martin "Rekkles" Larsson. Han tar plats i listan tillsammans med sina gamla lagkamrat Rasmus "Caps" Winther som just nu spelar för G2 Esports. Organisationens ägare Carlos "ocelote" Rodríguez Santiago är också med i listan.

Men det är inte bara CS- och LoL-spelare som finns i listan. Även spelare från både Fighting Game-scenen och Rocket League finns med i listan. Där hittar vi listans sista svensk, Super Smash Bros-spelaren Adam "Armada" Lindgren som spelare för Alliance. En till spelare från Fighting Game-scenen, närmare bestämt Street Fighter, tar plats i listan, Benjamin "Problem X" Simon från Mousesports. Den sista esportprofilen på listan är Rocket League-spelaren Pierre "Turbopolsa" Silfver som just nu spelar för Dignitas.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..