×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

New York City Huge — olofmeister berättar om sitt liv via The Players' Tribune

1
Den svenska stjärnan Olof "olofmeister" Kajbjer har fått möjligheten att skriva en personlig berättelse via The Players' Tribune. I historien låter han sina fans se hur hans liv förändrades tack vare Counter-Strike.
Olof "olofmeister" Kajbjer har blivit utvald att skriva en personlig historia via The Players' Tribune. Webbsidan skapades år 2014 av basebollspelaren Derek Jeter och är en plattform för professionella atleter att berätta sina historier för sina fans, ur ett förstahandsperspektiv.

Kajbjer är den första profilen ur Counter-Strike-scenen som publicerat något på webbsidan, och den tredje esport-profilen. Tidigare har League Of Legends-stjärnan Lee "Faker" Sang-Hyeok och Echo Fox-grundaren Rick Fox tagit plats med sina historier.

I en intervju med Fragbite pratar Kajbjer bland annat om sin armskada, se den första delen av intervjun här.
I en intervju med Fragbite pratar Kajbjer bland annat om sin armskada, se den första delen av intervjun här.

I Fnatic-stjärnans berättelse får fansen veta hur han gick från att spela fotboll på en hög nivå, till att hamna framför datorn på grund av en knäskada. Han spelade och förbättrades för att tillslut hamna på en scen i Katowice, Polen, under LGB eSports fana. Han berättar om mötet med Fnatic i kvartsfinalerna i Katowice och hur hans lag åkte ut mot Virtus.pro.

I den andra delen av intervjun.
I den andra delen av vår intervju med stjärnan berättar han bland annat om att vara borta från laget, se den här.

Ett år senare stod han än en gång på scenen i Katowice, denna gång under Fnatics fana. Han berättar hur han vann sin första major och hur han tänker för att hålla sig på topp. Hela berättelsen återkopplas till hans armskada, som tvingade honom bort från scenen under en längre period förra året. Han förklarar hur esport påverkar människor över hela världen, precis som det påverkade honom under hans uppväxt.

Läs Kajbjers historia "New York City Huge" via The Players' Tribunes webbsida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..