×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: Fem svenskmatcher i dagens online-CS

1
Under dagen kommer det att spelas totalt fem stycken svenskmatcher i online-CS. Red Reserve, X6tence Galaxy och Vexed spelar en match var medan Chaos spelar två stycken matcher.
I dagens första svenskmatch får vi se den första matchen för Chaos Esports Club. De ställs mot Avangar i LOOT.BET Season 1. De svenska laget ligger just nu på en förstaplats i liggan med två vinster av tre spelade matcher. Avangar ligger precis bakom på en andraplats med en vinst, de har dock endast spelat en match.


Efter det får vi se ännu en match med Chaos, denna gången i OGA Counter PIT Season 4. De spelar consolidation-final mot Unique Team. Lyckas svenskarna vinna matchen ställs de DreamEaters i finalen, laget som slog ner dem i lower bracket. Chaos har redan säkrat minst 3 600 dollar men om de vinner denna matchen har de chans på förstapriset som ligger på 9 000 dollar.

Klockan 19:00 byter vi lag och får istället se X6tence Galaxy spela mot LDLC i United Masters League. Svenskarna ligger fortfarande relativt säkert till i ligan på en femteplats. LDLC å andra sidan ligger just nu på niondeplats i ligan, precis under slutspelssträcket. De har dock ligger dock endast en poäng bakom 3DMAX med en match mindre spelad.


Näst på tur står Red Reserve som ska spela sin andra match i LOOT.BET Season 1. De ligger just nu på en sistaplats i ligan efter de förlorade sin öppningsmatch mot . Idag kommer de att möta x-kom som redan har spelat tre matcher i ligan men endast vunnit en.


I den sista svenskmatchen för dagen får vi se Jacob "pyth" Mourujärvi och kompani i Vexed Gaming. Även de kommer att spela en match i United Masters League, denna gången mot finska HAVU Gaming. Svenskarna är rätt så uträknade i ligan då de ligger näst-sist. Finnarna å andra sidan ligger endast två platser under slutspelssträcket men har spelat tre matcher mer än laget över dem, LDLC.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..